Actes

16/09/2017

14a Trobada de Dones del Prat


Obertes les inscripcions fins el 15 de setembre

El proper 16 de setembre es durà a terme, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, la 14a Trobada de Dones del Prat. Una nova edició d’aquesta jornada anual que té com a objectius esdevenir un espai de trobada i relació per compartir valors i coneixements, de totes les dones de la ciutat, i promoure la seva participació a la vida de la ciutat per crear llaços relacionals per tal de lluitar conjuntament pels seus drets.

Programa de la Trobada

9 h  Obertura de portes

9.30 h  Benvinguda i conversa inaugural: Ens volem reals, no perfectes,  amb la Dra. Carme Valls i Drac Màgic. Reflexió sobre la salut de les dones i  els models estètics que ens proposen els mitjans de comunicació.

11.00 h  Pausa

11.30 h  Tallers simultanis

A. Igualtat i respecte a la pluralitat , reflexió sobre els avenços i les resistències sobre la igualtat i la dignitat de les   dones de tots els orígensAmb Úrsula  Santacruz, psicòloga de l’entitat AIO

B. Enredades en les històries, anàlisi de les imatges de la feminitat que ens ofereixen avui en dia els films i les sèries. Amb Drac Màgic.

CTeatre i diversitat, treballem la diversitat amb tècniques del teatre de les oprimides. Amb La Xixa Teatre.

DParlem el mateix llenguatge?, estratègies de comunicació entre diferents generacions. Amb Katia Velar, psicòloga encarregada de l’assessoria personal del Lloro.

13.30 h Final

Document: programa (2.52 MB)
%d bloggers like this: