23/07/2020

Sant Cosme celebra la tercera edició de Les Tardes a la Plaça

La trobada prevista per a aquest dimecres, 22 de juliol, s’ha cancel·lat a causa de la COVID-19

La trobada prevista per a aquest dimecres, 22 de juliol, s’ha cancel·lat a causa de la COVID-19

Durant tres dimecres del mes de juliol, l’equip del Pla d’Actuació Sant Cosme ha impulsat la tercera edició de les Tardes a la Plaça, amb la col·laboració d’entitats del barri com Fundesplai o l’Associació de Veïns i Veïnes Sant Cosme i Sant Damià. L’edició prevista per al dimecres dia 22 s’ha cancel·lat a causa dels rebrots de COVID-19 a l’àrea metropolitana.

Aquesta proposta lúdica i educativa serveix per compartir activitats amb el veïnat del  barri en horari de tarda. Cada jornada ha comptat amb una activitat física, una activitat de creativitat a través de la pintura, una de manualitats i una de creació musical. Els espais estaven habilitats per complir amb els requisits fixats per la normativa sorgida arran de la COVID-19. També s’ha habilitat un punt d’informació i recollida de propostes i idees en relació a Les Tardes a  la Plaça i sobre temes de convivència en general.

El veïnat valora molt positivament aquest tipus d’iniciativa, sobretot venint d’uns mesos complexos de molt aïllament social i restriccions.