30/04/2020

Al Prat ens cuidem

Vivim un moment excepcional. Hem de fer un esforç, tota la comunitat, per contenir del coronavirus.

És el moment de fer un gran exercici de solidaritat: quedar-nos a casa per aturar l’epidèmia. Confinar-nos, per preservar la nostra salut i preservar, així, la sanitat pública com el tresor que és. Cuidar-nos per garantir que els i les professionals sanitàries puguin atendre qui realment ho necessita.

Confinar-nos, però, no vol dir aïllar-nos. L’Ajuntament no atèn presencialment, però segueix al costat de la ciutadania a través de canals telemàtics. Moltes àrees municipals estan dissenyant serveis específics, adaptats a aquests moments complicats. I nombroses entitats, empreses i persones estan llençant, també per canals telemàtic, iniciatives per exercir el suport mutu.

No ens podem trobar als serveis i equipaments municipals, ni a l’espai públic, ni a les places, ni als carrers. Però podem seguir teixint una ciutat cohesionada i solidària. Per això habilitem aquest espai, on  la comunitat del Prat es pot seguir trobant, reconeixent i ajudant. I, sobretot, es pot cuidar.

Si vols estar informat, entra a la pàgina web de l’Ajuntament “Al Prat ens cuidem”