10/03/2020

Sant Cosme commemora el Dia Internacional de les Dones

El matí del 6 de març, entitats, veïnat i professionals del barri de Sant Cosme i de tot el municipi es van reunir al teatre de l’Equipament Cívic El Prat Delta per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Les activitats al voltant d’aquest dia es van treballar prèviament a una taula amb comunitat educativa i agents socials del barri. Juntament amb el tradicional esmorzar “de traje”, es van realitzar altres actuacions com la pintada col·laborativa de la lona 8 de març, el visionat del vídeo denunciant el sostre de vidre, realitzat per un grup de persones voluntàries de l’entitat SAÓ, i el gran ball comunitari a càrrec de les professionals de l’EBAS Sant Cosme. Al voltant de 150 persones van assistir a la trobada, que va tenir un caràcter festiu i de sororitat.