08/03/2019

Himne de les Dones, creat per un grup de dones de Sant Cosme

Himne de les Dones, creat per un grup de dones de Sant Cosme

Dimecres dia 5 es va celebrar el III Esmorzar de les Dones del Prat a l’Equipament Cívic El Prat-Delta. Es tracta d’una activitat on dones i homes del barri i del municipi es reuneixen al voltant de les seves creacions gastronòmiques per reflexionar sobre la situació actual en temes d’igualtat i fer propostes de futur per una reducció de la discriminació per raó de gènere. Com ja es tradició, la trobada es va acompanyar d’una acció artística i de visibilització de les dones.

L’Himne de les Dones
Aquest any, el plat fort ha estat la presentació del projecte musical l’Himne de les Dones, creat per un grup de dones de Sant Cosme amb la col·laboració del Pla d’Actuació Sant Cosme i La Capsa. El procés desenvolupat al llarg dels dos primers mesos de 2019 ha incorporat un treball reflexiu, creatiu i interpretatiu que ha culminat amb l’actuació durant l’esmorzar.

Altres col·lectius com el de Dones Sàvies i SAÓ han presentat les seves propostes comunitàries per celebrar una diada en honor a totes les dones del món.
#dones #donesprat #8m #santcosme
#somSantCosme
#8melprat
#elprat
#elpratdones

vídeo introducció