05/07/2018

#OrgullPrat, així s’ha celebrat el Dia per l’Alliberament LGBTI a la ciutat

El Prat ha viscut moltes propostes de visualització positiva, com la del Castellers del Prat

El passat dijous 28 de juny es va celebrar al Prat el Dia per l’Alliberament LGBTI, a través de diverses actuacions emmarcades en una campanya amb el lema #OrgullPrat.

Aquell mateix dia, la ciutat es va vestir amb la bandera LGBTI, que es va penjar a la Casa de la Vila, mentre que la torre de l’aigua de la pl. de Catalunya es va il·luminar amb els 6 colors de l’arc de Sant Martí.

Durant el matí també es van pintar una sèrie d’espais, com mobiliari urbà (4 bancs) o el pas de vianants de davant de la Capsa. Tots aquests elements han incorporat la frase “OrgullPrat, per la diversitat afectiva, sexual i de gènere”.

Veure noticia