20/06/2018

Trobada de les dones sàvies del Prat amb les de Corbera

Es posa de manifest la importància de compartir vivències i treball grupal per combatre l’aïllament social

Les Dones Sàvies de Sant Cosme han rebut la visita de les Dones Sàvies de Corbera de Llobregat per celebrar el seu aniversari i donar continuïtat a les trobades anuals que realitzen amb aquest grup de dones.

Aquesta vegada els han volgut oferir un passi privat de l’obra que estrenaran la tardor de 2018, “La Inseguridad Social”, que porten uns mesos preparant. Aquesta peça teatral barreja l’humor i la crítica social a les retallades en salut i als usos que fa la gent del recursos sanitaris de primera atenció.

Després de veure l’obra les dones dels dos grups han compartit un esmorzar i s’han obsequiat amb petits presents fets per elles mateixes. La jornada ha posat de manifest la importància de compartir vivències amb altres agrupacions de dones i el treball grupal com a eina per combatre l’aïllament social.