14/05/2018

L’Institut Les Salines organitza la 3ª edició del Fashion Show

Mostra dels treballs del cicle de grau mig de perruqueria i cosmètica

L’Institut Les Salines de formació professional ha celebrat la tercera edició del Fashion Show, una mostra dels treballs del cicle de grau mig de Perruqueria i cosmètica.

Alumnes d’aquest institut i de l’Institut Escola del Prat, així com del col·lectiu Dones sàvies, entre altres, van desfilar durant el Fashion Show. Aquest acte compta cada vegada amb més col·laboració comunitària, així com dels departaments d’Educació de la Generalitat i de l’Ajuntament del Prat i del Pla d’Actuació de Sant Cosme.

Com a novetat, aquest any l’Institut Les Salines ha col·laborat amb l’Hospital Sant Joan de Déu, ja que la recaptació de diners es donarà per a la construció del Pediàtric Càncer Center Barcelona. La col·laboració s’ha fet mitjançant la venda d’unes polseres, acció emmarcada sota la campanya #paralosvalientes. Properament l’alumnat visitarà l’hospital i farà el lliurament dels diners recaptats.

Tot seguit podeu veure les imatges de la Fashion Show