01/09/2017

Toca-te-les! Acció artística (Salut Mamària i Prevenció del Càncer de Mama)

(Salut Pública i Consum)

Toca-te-les!
Acció artística per promoure la Salut mamària i la Prevenció del Càncer de Mama
Amb el suport de la Junta Local Catalunya contra el Càncer.

El proper 7 de setembre en horari de matí (10-12 h, Equipament Cívic El Prat deLlobregat-Delta) i de tarda (16-20 h, CC Jardins de la Pau), hi haurà sessions fotogràfiques obertes a la població, a càrrec de l’artista local Núria Oreja.

Aquesta acció vol sensibilitzar envers la importància del coneixement i consciència del propi cos com una forma de promoure la salut i la detecció precoç de malalties. Les persones que vulguin participar, es poden adreçar directament en l’horari previst als llocs establerts. Les fotografies es faran sense roba de cintura cap amunt, en posició de palpar-se els pits, no s’identificaran les cares. El resultat serà un àlbum de fotografies digital, que es farà viral per les xarxes.

#elpratsalut #tocateles

(més informació a l’adjunt)

 

Document: Nota de premsa (355.74 kb)