31/05/2017

Xarxa d’alfabetització del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme

Un professor del CFA Terra Baixa s’ha desplaçat un cop per setmana a l’Institut Escola del Prat per ensenyar a llegir i a escriure a veïns i veïnes del barri

El passat 17 de maig es van reunir, a l’escola de persones adultes del CFA Terra Baixa, prop de vint i cinc professionals de l’àmbit educatiu, de serveis socials i referents comunitaris del Pla d’Actuació de Sant Cosme. La reunió es va realitzar en el marc de la Xarxa d’alfabetització del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

A la primera part de la sessió es va donar a conèixer l’oferta d’ensenyaments de l’escola i a la segona es va compartir el curs d’alfabetització que s’ha portat a terme a l’Institut Escola del Prat de forma pilot.

Un professor del CFA Terra Baixa s’ha desplaçat un cop per setmana a l’Institut Escola per ensenyar a llegir i a escriure a veïns i veïnes del barri, en la seva major part familiars del centre. El recurs ha tingut bona acceptació i es preveu que tingui continuïtat l’any vinent i que es pugui ampliar amb nous i noves alumnes de fora del centre.

El curs es continuarà portant a terme a lInstitut Escola del Prat els divendres, de 9.30 a 11.30 h. Les persones interessades en participar poden dirigir-se a l’Institut Escola o al CFA Terra Baixa.