13/03/2017

El Festival de Sopes d’enguany, tot un èxit

El Festival de Sopes d’enguany, tot un èxit
Hi van participar 2.100 persones i es van tastar 44 sopes diferents

El passat dissabte va tenir lloc al barri de Sant Cosme una nova edició, i ja en són 10, del Festival de Sopes, organitzat per GATS, i que s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que impulsa l’Obra Social “La Caixa”, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A la trobada hi van participar 2.100 persones que van poder gaudir de les més de 20 activitats programades, on una de les més destacades és el Festival de Sopes. Com a punt final de la festa, es va comptar amb l’actuació musical de Joan Garriga, de la Troba Kung-Fu, Madjib Fahem de Manu Chao – la Ventura.

Al concurs es van presentar 42 sopes de diferents orígens. El públic va poder tastar en total 44 sopes, contant amb la sopa comunitària i la sopa solar.

Més informació

per web cosmepolitan