03/03/2016

Sant Cosme celebra dissabte una gran trobada per la convivència

Nombroses entitats, col·lectius, veïnes i veïns han col·laborat en la programació de les activitats

Arriba la segona edició del cicle d’activitats “Tots i totes fem Sant Cosme: Trobada per la Convivència”.  Serà el dissabte 5 de març, a la plaça de la Remodelació, on es faran un munt d’activitats amb l’objectiu de promoure la convivència i la diversitat intercultural.

La programació de les activitats és fruit de la participació i col·laboració de nombroses entitats i col·lectius i veïns i veïnes del barri. GATS, el Projecte ICI, l’Ajuntament del Prat i l’Obra Social “la Caixa” en són els principals impulsors.

A la jornada hi hauran tallers i activitats pensades per gaudir en família, un espai gastronòmic i d’artesania, diverses actuacions de ball i musicals, castells, gegants, batucada i molt més. També s’hi celebrarà el Concurs de Sopes del Món, un dels seus principals atractius.

Enguany, com a novetat, també es realitzaran diverses activitats i tallers relacionats amb la promoció de la salut, els productes de proximitat i l’alimentació saludable.

Tancaran la trobada actuacions musicals com les de Joan Garriga i Marià Roch, de la Troba Kung-fu, i el Recital de Cante de Juan Manzano “El Coco” amb la guitarra d’Eduardo Cortés.