14/10/2015

Fermín Muguruza actuarà a l’Esperanzah! convidat per Manu Chao

El festival se celebra del 16 al 18 d’octubre al parc Nou del Prat

El 6è Festival Esperanzah! torna aquest cap de setmana, els dies 16, 17 i 18 d’octubre, al parc Nou del Prat. Aquesta sisena edició tindrà novetats que potenciaran el caràcter solidari del festival.

Actuacions
Pel que fa al contingut musical, destaca l’actuació de Fermín Muguruza, que repassarà la seva carrera acompanyat de la banda japonesa Tex&Sun Flower Seed i de Xabi Solano, cantant d’Esne Beltza. Muguruza, que no actua des de 2013, repassarà èxits de Kortatu, Negu Gorriak i de la seva carrera en solitari. El cantant basc ha acceptat la invitació de Manu Chao i l’Esperanzah! per assistir a un festival amb el qual s’identifica.

Precisament Manu Chao, així com Gatillazo, Aspencat, Zoo, Los Chikos del Maíz, Amparo Sánchez, Dubioza Kolektiv o Dremen són algunes de les propostes que també es podran veure durant els tres dies de festival.

Abonaments solidaris
Després de sis edicions, es posen a la venda abonaments solidaris a 15€ amb la intenció de transformar l’Esperanzah! en una eina al servei de l’economia solidària, que aporti recursos econòmics a diversos projectes relacionats amb el barri de Sant Cosme del Prat.

El festival tornarà a combinar música i activitats paral·leles de caràcter familiar al llarg de tres dies al parc Nou.