05/05/2015

FORMACIÓ PER A ENTITATS 2015, Rumors a la nostra entitat, no!

 • Els rumors són declaracions sobre persones, grups o esdeveniments que es difonen d’una persona a altra sense que se’n demostri la veracitat i tenen credibilitat no perquè hi hagi proves directes que els sostinguin, sinó perquè hi ha molta gent que els creu (s’adeqüen a les conviccions pròpies). Qualsevol persona o fins i tot entitat, pot ser víctima d’un rumor. En aquest taller dinàmic i participatiu adquirirem eines per combatre’ls de la mà de Rafael Crespo, antropòleg i expert en estratègies antirumors.

  Organitza:

 • Programa de Participació Ciutadana

  Activitat gratuïta

 • Curs/Taller

  08/05/2015

  Hora:

  18:30

  Lloc:

  Cases d’en Puig /   93 379 00 50 ext.:5600 
  Cases d’en Puig. Serveis de ciutadania

Document: programa (196.74 kb)