22/12/2014

Aigües del Prat es trasllada al barri de Sant Cosme

La nova seu de l’empresa municipal obrirà al públic el 19 de gener

L’empresa municipal Aigües del Prat abandona la seva seu corporativa de la pl.de la Vila i es trasllada a la nova plaça l’Aigua, al costat de la prefectura de la Policia Local. La nova seu acollirà, a més de les oficines i serveis de atenció al públic, els magatzems, els tallers i el laboratori. Es tracta d’un edifici molt eficient des del punt de vista del consum d’energia; de fet, ha guanyat un premi Green Building.

Des del 19 de gener
Des del dilluns 19 de gener, les gestions que les persones usuàries realitzaven a les oficines de la pl. de la Vila es faran ja en la nova ubicació.

Portes obertes
Dissabte 24 de gener se celebrarà una jornada de portes obertes perquè la ciutadania conegui el nou edifici.

Bona comunicació
La nova seu d’Aigües del Prat estarà molt ben comunicada: just davant hi ha una parada dels autobusos PR2, PR3, 65, 165 i L10; molt a prop, a l’av. Onze de Setembre, hi ha una del PR1, i el 2016 entrarà en servei la parada de metro del c. Riu Llobregat.

Nova plaça de l’Aigua
L’espai situat davant de l’edifici s’ha urbanitzat i batejat com la “plaça l’Aigua “. D’aquesta manera es completa i s’atorga coherència urbanística a una pastilla de terreny que també acull el CAP Doctor Pujol i Capsada, els Mossos d’Esquadra, els Bombers i la Policia Local.