12/08/2014

AVISOS: talls i desviament trànsit per obres

A partir del dia 1 de Setembre, s’iniciaran els treballs d’urbanització de la Plaça de l’Aigua i de la construcció d’una rotonda a la cruïlla dels carrers Riu Llobregat i Riu Cardener.S’estima que la durada serà d’uns 4 mesos, durant els quals seran inevitables les afectacions al trànsit i estacionament de vehicles particulars, encara que es mantindrà el pas de vehicles de serveis, emergències i transport públic

 Amb aquests treballs es millora la zona d’accés als edificis del CAP Pujol i Capsada, Serveis Educatius del Prat i la nova seu corporativa d’Aigües del Prat SA alhora que s’ordena el trànsit i es millora la seguretat de vianants.

per a més informació:

Oficina Municipal d’Informació

Pl. de la Remodelació, 30

Tel. 93 3790050 ext. 5900

   oficina@elprat.cat

plànol obres amb marc