07/08/2014

Webcam- La platja en directe

WebCamForaGran

La platja del Prat té una longitud de 5,5 km que s’estenen des de la desembocadura del riu Llobregat fins a la de l’estany del Remolar. D’aquests 5,5 km, 3,4 són aptes per a l’ús social. 

La posada en funcionament de la Depuradora del Baix Llobregat, l’any 2001, va permetre la recuperació de la platja per al bany i un progressiu increment d’usuaris. Per donar servei a aquests usuaris i compatibilitzar l’ús públic amb la conservació dels hàbitats propis dels sorrals costaners, cada any s’aprova el Pla d’Usos de la Platja (consulteu document a peu de pàgina), on entre altres es regula la zonificació i l’horari de pesca (consultar plànol a peu de pàgina).

L’oferta lúdica i de serveis es veu potenciada amb l’activitat de quatre guinguetes que funcionen durant tota la temporada de bany.