30/05/2013

Dissabte 1 de juny comença a funcionar l’autobús Platja Exprés

Donarà servei tots els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol i agost
Aquest dissabte 1 de juny comença a funcionar la línia d’autobús Platja Exprés, que donarà servei tots els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol i agost.
El Platja Exprés sortirà de l’av. Pare Andre de Palma, passarà per tota l’av. Verge de Montserrat fins a l’av. Remolar, Carretera de l’Aviació i camí de la platja, fins al final del camí de la platja.
La primera sortida des de l’av. Pare Andreu de Palma serà a les 9.05 h i des de la platja a les 9.35 h. La darrera sortida des de Pare Andreu de Palma serà a les 20.35 h i des de la platja a les 21.05 h.
La freqüència de pas serà de 30 minuts.

El PR3, a la platja cada dia.
A partir del dilluns 3 de juny, la línia d’autobús PR3 arribarà fins a la platja tots els dies de la setmana fins el 15 de setembre. Després, fins al 30 de setembre, només hi anirà els caps de setmana.

Document: recorregut Platja Exprés (224.83 kb)