02/11/2012

El bus PR1 començarà abans el servei a partir de l’1 de novembre

Amb l’objectiu de millorar la connexió entre la ciutat i la terminal T1 de l’aeroport

A partir de l’1 de novembre, la línia d’autobús PR1 començarà més aviat el seu servei. El primer autobús cap a la terminal T1 de l’aeroport sortirà des de l’av. de l’Onze de Setembre amb el carrer del Riu Llobregat a les 5.05 h del matí.

D’aquesta manera es vol millorar el servei que actualment dona la línia PR1 de connexió del nucli urbà i l’estació de Renfe amb la T1.

A més, la segona sortida, des de la terminal T2, s’avançarà a les 5.25 h.

La resta de l’horari de la T1 no canviarà

Enllaç entre les terminals
D’altra banda, Aena modificarà el servei d’autobusos llançadora que comuniquen l’estació de rodalies de l’aeroport i la T2 amb la T1. A partir del diumenge 4 de novembre hi haurà un autobús cada 5 minuts a les hores punta d’arribada i sortida de vols. El servei actual l’usen uns 10.000 viatgers cada dia, que arriben amb tren o aparquen a la T2.

Document: Info PR1 (126.25 kb)