05/10/2012

Comencen el preparatius per al Pessebre Vivent del Prat. Vols participar?

L’entitat Amics de Sant Cosme ja comença els preparatius per al Pessebre Vivent 2012. Un gran espectacle on ens hi impliquem tots: veïns i veïnes del barri i del municipi, amics, entitats, institucions, empreses… tots fem una tasca, pintem, cosim, muntem, busquem el material, ens disfressem… pendents de les milers de persones que van venir a visitar-nos en l’última representació!! I aquest any encara ho volem fer millor. Volem més visitants, més música, més preparatius, més figurants per un pessebre encara més gran i més guarnit.

Per tot això necessitem més persones que, com tu, vulguin participar d’aquest esdeveniment, ja sigui fent de figurant el mateix dia, com ajudant-nos en la preparació els dies abans, amb activitats de fusteria, costura, o amb allò que sàpigues fer. Vine i participa del Pessebre Vivent!

T’hi esperem!

Informa-te’n a l’Oficina Municipal d’Informació de Sant Cosme, pl. Remodelació. Tel. 93 3790050 ext. 5900 oficina@elprat.cat

La representació del pessebre es farà…

Dissabte 8 de desembre de 18 a 21 h al Parc Nou

Diumenge 9 de desembre de 12 a 15 h al Parc Nou