11/06/2012

Gran èxit de participació a la recollida d’aliments. El Prat recull 23 tones d’aliments per a famílies necessitades

Divendres 8 i dissabte 9 de juny es va organitzar una recollida popular d’aliments amb destí al Punt Solidari, un nou punt d’emmagatzematge i distribució

Divendres dia 8 i dissabte dia 9 de juny, el Prat va viure una gran jornada de recollida d’aliments amb l’objectiu de destinar-los al Punt Solidari, un espai habilitat per l’Ajuntament a l’antiga Escola del Parc on s’emmagatzemen i distribueixen aliments a les persones necessitades que hi vagin derivades des dels Serveis Socials municipals.

Més de 350 persones voluntàries i més de 30 entitats de la ciutat han participat en aquest gran recapte, gràcies al qual s’han recollit unes 23 tones d’aliments (encara falta sumar-hi els recollits a les escoles).

El recapte es va fer a les entrades de diversos centres comercials i supermercats de la ciutat.