29/02/2012

l’Institut Ribera Baixa (seu 2) acull una jornada sobre cures d’infermeria

L’objectiu és contribuir a connectar la formació impartida amb el món laboral i empresarial
L’Institut Ribera Baixa (Seu 2) acull avui una jornada tècnica sobre cures auxiliars d’infermeria. La jornada ha estat organitzada per l’equip directiu i pel professorat d’aquest cicle formatiu de grau mitjà, amb l’objectiu de contribuir a connectar i apropar la formació impartida a l’institut amb el món laboral i, alhora, establir les relacions del teixit empresarial amb el professorat, l’alumnat i el centre.

En aquesta ocasió hi intervindran una infermera, una odontòloga i un auxiliar d’infermeria que conduiran les sessions següents: “450 minuts i més”, “Deu manaments per a un auxiliar en la clínica dental” i “El paper del TCAI en UH quirúrgica”.

Aquest és el primer curs d’entrada en funcionament del cicle de cures auxiliars d’infermeria al municipi. Pertany a la família de sanitat i compta amb una forta demanda de peticions per cursar-lo.

Aquests estudis postobligatoris capaciten per fer cures auxiliars d’infermeria, controlar les condicions sanitàries de l’entorn i del material o l’instrumental sanitari i portar a terme tasques relacionades amb l’instrumental d’equips de salut bucodental.

El període de preinscripció pel curs 2012-13 ja s’ha publicat. Serà del 14 al 25 de maig de 2012.