10/02/2012

La botiga virtual de Frescoop ja està en marxa

Amb 10 punts de recollida al Barcelonès, Maresme, Bages, Vallès Occidental i Penedès, Frescoop posa en marxa la botiga virtual http://frescoop.coop/botiga/

Frescoop, sccl és una cooperativa mixta de treball i consum dedicada a la compra, producció i distribució de productes frescos al detall i per encàrrec que distribueix a les cuines i serveis propis de les cooperatives de la Xarxa Gedi i altres clients públics i, a particulars associats en centres de treball – col·lectivitats de consum.
Neix l’any 2007 i està formada per 22 socis i treballadors.
Fruita, verdura, carn i peix, aliments de proximitat distribuïts d’una forma innovadora; la creació de col·lectivitats de consum en centres de treball o espais socials.

Especialitats:

– Central de Compres –
La central de compres és l’equipament des de on es compra, manipula i distribueix tot tipus de productes frescos. De clients de la Central de Compres n’hi ha bàsicament de dos tipus :
a) persones particulars associades en una col·lectivitat de consum /
b) cuines i establiments de la restauració.

– Gestió de cuines i establiments –
Frescoop gestiona diferents cuines i establiments de la restauració, ubicats en equipaments socials, educatius i residencials. Tenen així, gran solvència tècnica en l’elaboració i producció de tot tipus de productes alimentàris.

– Formació en hostaleria –
La formació en manipulació d’aliments, higiene alimentària i prevenció de riscos és clau per una bona gestió dels projectes de la cooperativa.

PUNT DE RECOLLIDA al Prat de Llobregat
Al Prat de Llobregat el punt de recollida es troba al barri de Sant Cosme.

Col.lectivitat de Consum 3 (Dijous tarda 12h a 14h aprox)
Carrer Ramón Codina, 62-64
08820 El Prat de Llobregat
Tel: 93 478 02 75