16/08/2011

300 joves visiten El Prat per les Jornades Mundials de la Joventut

El Prat acull prop de 300 joves d’arreu del món coincidint amb les Jornades Mundials de la Joventut. Des d’avui i fins el diumenge, aquests joves vinguts d’arreu del món dormiran al Prat. Concretament ho faran al centre esportiu Júlio Méndez, que juntament amb la parròquia de Sant Pere i Sant Pau, seran l’epicentre de les activitats que es duran a terme els dies previs a la trobada de Madrid. Durant aquests dies faran diverses activitats com ara una missa a l’església de Sant Cosme i Sant Damià i un menjar popular al Parc Nou diumenge.
Quan finalitzin les activitats al Prat, un grup de joves marxarà cap a Madrid, per participar així en les Jornades Mundials de la Joventut, que viuran el seu punt àlgid amb la visita papal a la capital espanyola el proper 18 d’agost.
Amb les jornades mundials de la joventut i la visita papal a Madrid com a teló de fons, les activitats relacionades amb aquest acte de fe s’han multiplicat per tot el territori català durant el més d’agost