31/03/2011

El dia 28 d’abril al matí es farà una prova de sirenes al Prat

La Direcció General de Protecció Civil, per tal de continuar amb la tasca d’afavorir que la ciutadania conegui el so de la xarxa general d’alarmes i comunicacions de Protecció Civil adscrita al Pla del sector químic de Catalunya, PLASEQCAT, porta a terme cada sis mesos una prova de so d’aquests sistemes d’avís.

Aquest any la primera prova es durà a terme el dia 28 d’abril., sent aquesta la tercera vegada des de l’instal·lació de sirenes que es realitza la prova

L’objectiu principal d’aquests exercicis és familiaritzar la població amb els sons d’avís. A més, les proves són necessàries, també, per avaluar la cobertura acústica de les sirenes i provar el funcionament dels equips i del sistema d’activació i telecontrol.

Document: Tríptic informatiu (408.67 kb)