04/11/2010

BUSQUEM PERSONES VOLUNTÀRIES PER PARTICIPAR AL PESSEBRE VIVENT DEL PRAT 2010

Una de les activitats més importants que s’organitzen al barri de Sant Cosme, des de fa ja alguns anys, és el Pessebre Vivent del Prat. Un gran espectacle on ens hi impliquem tots: veïns i veïnes del barri i del municipi, amics, entitats, institucions, empreses… tots fem una tasca, pintem, cosim, muntem, busquem el material, ens disfressem… pendents de les milers de persones que van venir a visitar-nos en l’última representació!! I aquest any encara ho volem fer millor. Volem més visitants, més música, més preparatius, més figurants per un pessebre encara més gran i més guarnit.

Per tot això necessitem més persones que, com tu, vulguin participar d’aquest esdeveniment, ja sigui fent de figurant el mateix dia, com ajudant-nos en la preparació els dies abans, amb activitats de fusteria, costura, o amb allò que sàpigues fer. Vine i participa del Pessebre Vivent!

T’hi esperem!

Informa-te’n a l’Oficina Municipal d’Informació de Sant Cosme, c. del Riu Llobregat, 79. Tel. 93 3790050 ext. 5935 oficina@elprat.cat

La representació del pessebre es farà…

Dissabte 18 de desembre de 19 a 21 h al Parc Nou

Diumenge 19 de desembre de 12 a 15 h al Parc Nou