08/09/2010

EL CARRER RIU LLOBREGAT OBRE AL TRÀNSIT

El c. Riu Llobregat obre al trànsit després de més d’un any d’obres

La reforma del carrer és l’obra emblemàtica de la Llei de Millora de Barris a Sant Cosme.

El carrer del Riu Llobregat s’ha obert totalment al trànsit de vehicles i persones després de més d’un any d’obres per remodelar aquesta important artèria comercial. Aquesta és l’obra més destacada de l’aplicació a Sant Cosme de la Llei de Millora de Barris.

Les feines, però, no s’han enllestit del tot i durant les properes setmanes encara hi haurà operaris acabant alguns detalls al carrer. Quan les obres estiguin del tot acabades se’n farà la inauguració oficial.

Les feines que s’han dut a terme en aquest carrer han consistit en convertir l’espai en un indret més atractiu i agradable, i amb una mitjana al centre per tal de pacificar el trànsit.