01/07/2010

DEU EMPRESES I ENTITATS DEL PRAT REBEN UN DISTINTIU TURÍSTIC

Set d’elles el renoven i les altres tres el reben per primera vegada per part del Consell Comarcal.

Un total de 62 empreses i entitats del delta del Llobregat, deu de les quals del Prat, han rebut enguany el distintiu de qualitat turística Sicted, a través del Consorci de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’any 2007 el Consorci va iniciar aquesta aposta per la qualitat amb els ajuntaments de la zona del delta tot treballant en impulsar la qualitat a la nostra comarca mitjançant el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (Sicted).

El procés d’implantació del Sicted té un cicle anual, es va iniciar al setembre i va finalitzar el mes de maig, un cop celebrada la Taula de Qualitat Turística del Baix Llobregat, qui va aprovar la distinció d’aquestes 62 empreses i entitats que van passar les auditories finals amb èxit. Més tard així ho ha ratificat oficialment el Comité Interdestinos de la Secretaría General de Turismo i el Instituto para la Calidad Turística Española.

Les set empreses i entitats del Prat que han renovat el distintiu són l’Alberg-Escola de Natura Delta del Llobregat ubicada al barri de SANT COSME, Sallés Hotel Ciutat del Prat, Acadèmia Sánchez-Casal, Consorci per a la Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, la platja del Prat, restaurant La Masia (Acadèmia Sánchez-Casal), i el restaurant Sinfonía (Hotel Ciutat del Prat). A més, cal sumar altres tres que enguany han aconseguit la distinció per primera vegada: la Porta del Delta, restaurant La Lluna en un Cove, i el Centre de Promoció Econòmica del Prat.