02/11/2009

DARRERS AJUSTOS A LA RENOVACIÓ INTEGRAL DE LA IL·LUMINACIÓ PÚBLICA

La substitució de les làmpades de llum taronja per les de llum blanca permet una millor visibilitat i estalvi energètic.

Després de diverses setmanes de feina, els fanals de la il·luminació pública de la ciutat ja disposen de les noves làmpades que produeixen llum blanca.

Aquesta llum permet distingir els colors dels objectes (cosa que l’antiga llum taronja no permetia) i els nous mecanismes aconsegueixen una reducció de la despesa energètica del 25%. A més, allí on ha estat necessari, s’ha aprofitat per a instal·lar fanals que limiten la contaminació lúmínica, enfocant la llum cap al terra i no cap al cel.

Petits desajustos
Com a conseqüència de l’envergadura del canvi integral de la il·luminació pública s’han produït alguns petits desajustos en determinats punts de la ciutat, com ara làmpades que no funcionen.

L’Ajuntament està treballant aquests dies per solucionar aquestes incidències i demana a la població que, en cas de detectar alguna deficiència, ho comuniqui al departament municipal de Manteniment i Serveis Urbans (telèfon 934 786 221).