02/11/2009

Arriba una nova campanya de poda i plantació d’arbrat

Com cada any, i durant els primers dies del mes de novembre, aprofitant el moment d’aturada vegetativa en què es troben els arbres, el departament municipal de Manteniment i Serveis Urbans iniciarà la campanya anual de poda. Aquest any, la campanya començarà el dimarts 3 de novembre.

Enguany s’esporgaran uns 3.500 arbres a les principals vies i carrers, a les escoles i a alguns espais verds o places del casc urbà. Les feines les fa una brigada de vuit professionals adientment equipada, amb plataformes mòbils articulades per la poda d’arbres de gran alçada, i camions amb remolc que transporten les restes del brancam a una planta de reciclatge.

Desprès d’un procés de triturat i compostat d?aquest brancam, s’obté un adob orgànic que es fa servir per adobar els arbres de la ciutat.

La campanya s’inicia pels principals eixos comercials, de cara a poder instal·lar tot seguit l’enllumenat nadalenc (carrers Lleida, Carretera de la Marina, Gallart i Monés, Ramon Llull…). La campanya acabarà cap a mitjan febrer.